Korting op lidmaatschap 2023

De beste ideeën passen op de achterkant van een bierviltje

Ze zeggen wel eens: een goed idee moet zo simpel zijn dat het op een bierviltje past. Lid worden van het CPG is daar één van! Heeft de mailing je interesse gewekt? En wil je graag meer weten over ons netwerk van én voor enthousiaste communicatieprofessionals in (de omgeving van) Gorinchem? Lees dan snel verder over de jubileumkorting die je krijgt omdat het Communicatie Platform Gorinchem 12,5 jaar bestaat. Schenken wij in de tussentijd alvast een drankje in!

Nieuwe ideeën, kennis en connecties

Ben jij een marketeer, vormgever, communicatieadviseur, tekstschrijver, fotograaf, event manager, redacteur, projectleider of andere creatieveling? En woon of werk je in of rondom Gorinchem? Of ken je misschien een communicatiespecialist die kennis wil maken met het CPG? Dan is nu het moment om een keer (gratis) deel te nemen aan één van onze bijeenkomsten. En daarna lid te worden! Want tot en met 1 juni 2023 geven we 12,50 euro korting op je lidmaatschap. De actie is als volgt:

  • neem je als lid van het CPG een introducee mee die ook lid wordt? Dan krijgen jullie allebei korting op het lidmaatschap voor 2023, dat loopt van 1 februari 2023 tot 31 januari 2024;
  • je hoeft niet per se geïntroduceerd te worden door een CPG-lid. Alle communicatieprofessionals die een persoonlijk- of bedrijfslidmaatschap afsluiten, krijgen korting;
  • als lid krijg je de korting eenmalig, ongeacht het aantal nieuwe leden dat je aanbrengt;
  • voor niet-leden en introducees is de eerste bijeenkomst altijd gratis;
  • de actie loopt t/m 1 juni 2023.

Over het lidmaatschap

Normaal kost een lidmaatschap 85 euro per jaar, maar sluit je nu een persoonlijk- of bedrijfslidmaatschap af? Of introduceer je als bestaand lid een nieuw CPG-lid? Dan betaalt het bestaande CPG-lid komend jaar maar 72,50 euro. Ook het nieuwe CPG-lid met een persoonlijk lidmaatschap krijgt vóór 1 juni 2023 12,50 euro korting. Werkt je introducee op een afdeling met meerdere communicatiespecialisten? Dan is het bedrijfslidmaatschap van 170 euro wellicht iets voor hen. Op het bedrijfslidmaatschap krijgt de organisatie, die zich vóór 1 juni 2023 aanmeld, 25 euro korting. Meer weten over de bijeenkomsten en het lidmaatschap? Kijk dan rustig even verder op de website.

Lid worden

Eerst zien dan geloven?

Wil je eerst een keer sfeer komen proeven? Zodat je daarna beter kunt beoordelen of het CPG iets voor jou is? Meld je dan aan voor een bijeenkomst, want deelname is de eerste keer altijd gratis.