Lidmaatschap

Doe mee

Het lidmaatschap van Communicatie Platform Gorinchem (CPG) is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Wij hopen dat onze leden op zoveel mogelijk bijeenkomsten aanwezig zijn. We verwachten een actieve bijdrage van de aanwezige communicatieprofessionals, zoals het inbrengen van suggesties voor bijeenkomsten en het actief delen van kennis. Onze periodieke ontmoetingen bieden hiertoe de gelegenheid. We delen kennis op vakinhoudelijk en op persoonlijk/professioneel vlak. En natuurlijk; hoe meer bijdragen van elk lid, hoe groter de meerwaarde voor iedereen.

Bijeenkomsten

Vier tot vijf keer per jaar vinden de bijeenkomsten plaats, afwisselend op dinsdag, woensdag of donderdag. Kenmerken van de bijeenkomsten zijn:

  • een gevarieerd, inhoudelijk en actueel programma: bijvoorbeeld presentaties en workshops, waarbij altijd ruimte is voor interactie;
  • wisselende locaties (nieuwe plekken leren kennen);
  • netwerkborrels ter afsluiting van de bijeenkomst, in een goede en ongedwongen sfeer.

Lid worden kan op elk moment. Het lidmaatschap van het CPG loopt dan tot het einde van het contributiejaar. Het contributiejaar loopt van 1 februari t/m 31 januari. Je hebt de keuze om als persoon lid te worden, maar ook om een bedrijfslidmaatschap af te sluiten.

Lid worden

Persoonlijk lidmaatschap
Het lidmaatschap is strikt persoonlijk en kan niet tussendoor of tijdelijk (voor een bijeenkomst) worden overgedragen aan iemand anders.

  • Bij aanmelding tussen 1 februari en 1 augustus is de contributie € 85,- per jaar.
  • Bij aanmeldingen tussen 1 augustus en 31 januari is de contributie € 42,50 voor de resterende periode.

Bedrijfslidmaatschap
Ben je werkzaam op een afdeling met meerdere communicatiespecialisten? Dan is ons bedrijfsabonnement wellicht wat voor jullie. Wat houdt het bedrijfsabonnement in? Voor €170,- per jaar kun je alle bijeenkomsten van het CPG met twee personen bezoeken. Hiervan is één persoon een vast lid/vaste bezoeker van de bijeenkomsten. Dit doen we, omdat we graag een band opbouwen met onze leden. De tweede persoon kan rouleren. Je kunt dus per keer bekijken voor welke collega het thema van de bijeenkomst het interessants is.

  • Bij aanmelding tussen 1 februari en 1 augustus is de contributie € 170,- per jaar.
  • Bij aanmeldingen tussen 1 augustus en 1 februari is de contributie € 85,- voor de resterende periode.

Jubileumactie
Wie jarig is trakteert. Ons netwerk van én voor enthousiaste communicatieprofessionals bestaat namelijk alweer 12,5 jaar. Daarom hebben we een leuke actie voor 2023: €12,50 korting voor jou en je introducee (als hij (of zij) lid wordt! Lees hier meer over onze jubileumactie.

Introducé eerste keer gratis

Ken of ben jij een journalist, fotograaf, vormgever, marketeer, content creator, communicatiemedewerker of bijvoorbeeld event manager die woont of werkt in de regio? Dan is hij of zij van harte welkom om eens kennis met ons te maken! Het aanmelden voor de bijeenkomst kan op de pagina activiteiten en is de eerste keer gratis.