Lidmaatschap

Ben je lid van het Communicatie Platform Gorinchem? Dan word je vier tot vijf keer per jaar uitgenodigd voor een bijeenkomst, afwisselend op dinsdag, woensdag of donderdag.

De programmacommissie werkt hard aan een gevarieerd, inhoudelijk en actueel programma: in de vorm van een bedrijfsbezoek, presentatie, workshop of diner, waarbij er altijd ruimte is voor interactie. We proberen regelmatig nieuwe locaties uit en staan open voor suggesties. De netwerkborrel ter afsluiting van onze bijeenkomsten is altijd in een goede en ongedwongen sfeer.

Lid worden

Lid worden kan op elk moment. Het lidmaatschap van het CPG loopt dan tot het einde van het contributiejaar, dat loopt van 1 februari t/m 31 januari. Je hebt de keuze om als persoon lid te worden, maar ook om een bedrijfslidmaatschap af te sluiten.

Persoonlijk lidmaatschap
Het lidmaatschap is strikt persoonlijk en kan niet tussendoor of tijdelijk (voor een bijeenkomst) worden overgedragen aan iemand anders.

  • Bij aanmelding tussen 1 februari en 1 augustus is de contributie 85 euro per jaar.
  • Bij aanmeldingen tussen 1 augustus en 31 januari betaal je voor het aantal resterende maanden.

Bedrijfslidmaatschap
Ben je werkzaam op een afdeling met meerdere communicatiespecialisten? Dan is ons bedrijfsabonnement wellicht wat voor jullie. Wat houdt het bedrijfsabonnement in? Voor 170 euro per jaar kun je alle bijeenkomsten van het CPG met twee personen bezoeken. Hiervan is één persoon een vast lid/vaste bezoeker van de bijeenkomsten. Dit doen we, omdat we graag een band opbouwen met onze leden. De tweede persoon kan rouleren. Je kunt dus per keer bekijken voor welke collega het thema van de bijeenkomst het interessants is.

  • Bij aanmelding tussen 1 februari en 1 augustus is de contributie 170 euro per jaar.
  • Bij aanmeldingen tussen 1 augustus en 31 januari betaal je voor het aantal resterende maanden.

Introducé eerste keer gratis

Het aanmelden voor de bijeenkomst kan op de pagina activiteiten en is de eerste keer gratis. Wil je nog een keer komen dan is het wel de bedoeling dat je lid wordt.

Geen acquisitie

Het is niet toegestaan om het ledenbestand te gebruiken voor commerciële doeleinden, aanbiedingen en mailings. Het gebruik van het e-mail- en adressenbestand van leden is voorbehouden aan het bestuur. Misbruik, een eventueel royement en de motieven daarvoor worden binnen het CPG kenbaar gemaakt aan alle leden.

Opzeggen

Als lid ben je zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van het lidmaatschap en eventuele e-mail-, contact- en/of postadreswijzigingen. Opzeggingen moeten vóór 31 december van het lopende contributiejaar schriftelijk of per e-mail ontvangen zijn door het secretariaat. Zonder opzegging voor deze datum wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.