test-pagina

Bij het CPG doe je vakkennis op...

breid je je netwerk uit...

en maak je kennis met regionale projecten

Wil je ook lid worden?

Communicatie Platform Gorinchem is er voor communicatiespecialisten en verwante beroepen (journalisten, persfotografen, vormgevers, marketeers etc) die in de regio ‘groot’ Gorinchem wonen en werken. Ben jij ook zo’n communicatieprofessional en wil je lid worden?

Je bent van harte welkom!

Op zoek naar een communicatie specialist in Gorinchem e.o.?

Kijk hier!

Tweets

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.

Binnenkort bij CPG

Zomerborrel

3 juli 2024

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het op woensdag 3 juli weer tijd is voor onze jaarlijkse zomerborrel! Dit keer in mediterrane sferen, om alvast in de vakantiemood te komen. De perfecte gelegenheid om informeel bij te praten, uitdagingen in het vak te bespreken, nieuwe contacten te leggen en samen te genieten van zomerse hapjes en drankjes.
Dit jaar vindt de zomerborrel plaats in de tuin van De Bank van Noppes, Zusterstraat 19, van 19.00 tot 21.30 uur. We rekenen natuurlijk op zonneschijn, maar mocht de zon zich niet laten zien dan proosten we gezellig binnen.
Ben jij er ook bij? Leuk? We vinden het gezellig als je een introducee meeneemt, om hem of haar op een informele manier kennis te laten maken met het CPG. Meld jezelf (en je introducee) aan via de website. We kijken ernaar uit om je te zien!
P.s. Vergeet niet je zonnebril mee te nemen! (misschien helpt dat) 😉

aanmelden