test-pagina

Bij het CPG doe je vakkennis op...

breid je je netwerk uit...

en maak je kennis met regionale projecten

Interactieve sessie: Brainstormen 2.0 

Interactieve sessie: Brainstormen 2.0 

‘Everything begins with an idea’– die ene leuke campagne, je volgende fotoshoot of dat aansprekende artikel. We brainstormen bijna dagelijks. Maar hoe vaak laat je het écht lekker stormen in dat brein? Donderdag 12 mei neemt spreker Edgar ons mee in een creatieve sessie. Hoe boost je je creativiteit en kom je op de leukste ideeën? Meer lezen en aanmelden.

Save the date: donderdag 12 mei

Save the date: donderdag 12 mei

Yess, hebben jullie er ook zo’n zin in? Ons volgende event staat gepland! Zet het in je agenda: donderdag 12 mei. Het wordt een leuke, interactieve sessie waar je zeker bij wilt zijn. Binnenkort krijg je de officiële uitnodiging met meer informatie over het thema en de spreker 😉 Alvast aanmelden? Dat kan via deze link.

See you soon!
Agnes en Hajar

Customer Loyalty:  10 maart a.s.

Customer Loyalty: 10 maart a.s.

Loyalty is dead, right? Hell no! Sterker nog, de mensheid heeft haar overleving te danken aan haar vermogen tot loyaliteit. Maar dat betekent niet dat loyaliteit vanzelfsprekend is. Zeker niet als het klanten betreft. Maar marketeers die de spelregels kennen, kunnen een heel eind komen.
Wil je weten hoe het zit? meer

Wil je ook lid worden?

Communicatie Platform Gorinchem is er voor communicatiespecialisten en verwante beroepen (journalisten, persfotografen, vormgevers, marketeers etc) die in de regio ‘groot’ Gorinchem wonen en werken. Ben jij ook zo’n communicatieprofessional en wil je lid worden?

Je bent van harte welkom!

Op zoek naar een communicatie specialist in Gorinchem e.o.?

Kijk hier!

Tweets

Jij komt toch ook? naar de Interactieve bijeenkomst op 12 mei: brainstormen 2.0 https://www.cpgorinchem.nl/events/12-mei-2022-save-the-date/

Met een select groepje CPG’ers hadden we een inspirerende en onderhoudende avond met Rik en Elbert. Het enthousiasme over loyalty marketing spatte eraf. Na afloop kon er nog lang doorgepraat worden. De commissie trok rond 23.15 de deur van de Bank achter zich dicht.

4

Dit is Simone, CPG-lid en touroperator. Hoe zorg je dat klanten loyaal blijven, wanneer de reiswereld in een crisis is belandt? Communiceren! Aldus Simone. Meer weten over klantloyaliteit? Meld je aan voor de bijeenkomst morgen: https://www.cpgorinchem.nl/events/cpg-thema-avond/

Load More...

Binnenkort bij CPG

Zomerborrel bij Hamel thuis

5 juli 2022

aanmelden