test-pagina

Bij het CPG doe je vakkennis op...

breid je je netwerk uit...

en maak je kennis met regionale projecten

Bedrijfsbezoek Avres

Bedrijfsbezoek Avres

Maandag 9 oktober zijn we te gast bij Avres. Een ontzettend interessant Werk-Leerbedrijf waar ze mensen helpen met werk en geld. En bedrijven met sociaal ondernemen. Dat doen ze niet alleen voor Gorinchem, maar ook voor Molenlanden en Vijfheerenlanden 👇🏽

Meer informatie en aanmelden kan hier.

CPG Zomerborrel

CPG Zomerborrel

Zomer! Dus het is weer tijd voor de jaarlijkse, gezellige CPG zomerborrel. Je bent welkom op woensdag 28 juni op een unieke buitenlocatie aan de haven, bij het Eind 15 van 19 tot 21 uur.

Meld je hier aan!

Citymarketing: zo zit dat 💡

Citymarketing: zo zit dat 💡

Wat maakt dat Gorinchem in de laatste jaren zo’n hotspot geworden is? Kom op dinsdag 16 mei alles te weten over succesvolle citymarketing.

Lees hier meer en meld je aan!

Wil je ook lid worden?

Communicatie Platform Gorinchem is er voor communicatiespecialisten en verwante beroepen (journalisten, persfotografen, vormgevers, marketeers etc) die in de regio ‘groot’ Gorinchem wonen en werken. Ben jij ook zo’n communicatieprofessional en wil je lid worden?

Je bent van harte welkom!

Op zoek naar een communicatie specialist in Gorinchem e.o.?

Kijk hier!

Tweets

Twitter feed is not available at the moment.

Binnenkort bij CPG

Bedrijfsbezoek Avres

9 oktober 2023

De maatschappij verandert. Om mee te komen, moet je als bedrijf ook meebewegen, groeien en ontwikkelen. Dat vraagt om vooruit kijken en de regie pakken. Maar hoe neem je je medewerkers daarin mee? En hoe zet je communicatie op de juiste manier in?

Bij Avres zitten ze middenin een veranderingsproces, waarbij communicatie een grote rol speelt. Op maandag 9 oktober zijn we welkom bij één van hun locaties aan de Spijksedijk. Het communicatieteam van Avres geeft ons tijdens dit bedrijfsbezoek een kijkje achter de schermen en neemt ons mee in de stappen die er toe nu toe zijn gezet.

Meer over Avres

Avres is een interessant Werk-Leerbedrijf waar ze mensen helpen met werk en geld. En bedrijven met sociaal ondernemen. Dat doen ze niet alleen voor Gorinchem, maar ook voor Molenlanden en Vijfheerenlanden. Met meer dan 700 medewerkers en zo’n 8 locaties is Avres een grote werkgever in de regio. Begin 2023 startten zij het Ambitiefonds, waarmee ze anderen willen stimuleren ook te helpen in de aanpak van maatschappelijke uitdagingen. 🔥💪🏽

De bijeenkomst op 9 oktober start om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Eerste keer bij CPG?

Met onze events willen we inspireren, kennis delen en verbinden. De events zijn voor alle creatives die wonen/ werken in of rondom Gorinchem. Eerste keer bij ons? Het eerste event is altijd gratis, dus kom lekker sfeer proeven!

Meld je hieronder vast aan!

aanmelden