test-pagina

Bij het CPG doe je vakkennis op...

breid je je netwerk uit...

en maak je kennis met regionale projecten

Feestelijk het nieuwe jaar in!

Feestelijk het nieuwe jaar in!

2023 was een mooi CPG-jaar. Waarin we meer te weten zijn gekomen over Instagram,TikTok, citymarketing, Avres en artificial Intelligence.

Zien we je in het nieuwe jaar weer? Houd voor de data en thema’s onze website en je mailbox in de gaten. Namens het CPG wensen we iedereen hele gezellige kerstdagen toe en maak er een feestelijke jaarwisseling van!

Wil je ook lid worden?

Communicatie Platform Gorinchem is er voor communicatiespecialisten en verwante beroepen (journalisten, persfotografen, vormgevers, marketeers etc) die in de regio ‘groot’ Gorinchem wonen en werken. Ben jij ook zo’n communicatieprofessional en wil je lid worden?

Je bent van harte welkom!

Op zoek naar een communicatie specialist in Gorinchem e.o.?

Kijk hier!

Tweets

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.

Binnenkort bij CPG

Personal Branding op LinkedIn

26 februari 2024

Hey daar, communicatiepro! Je werkt dagelijks aan de zichtbaarheid van anderen, maar hoe staat het eigenlijk met jouw eigen PR?

Ja, je bent actief op LinkedIn, maar ben je ook echt zichtbaar? LinkedIn-expert Anneke van der Voort van PR-minded neemt je mee in de fascinerende wereld van LinkedIn en leert je hoe je een sterk personal brand bouwt. Tijdens deze interactieve workshop van 2 uur ontdek je alle do’s en don’ts van LinkedIn, leer je hoe je jezelf beter in de spotlight zet én hoe je effectieve content creëert zonder daar uren aan kwijt te zijn.

Neem je laptop of mobiel mee, want je gaat meteen aan de slag met jouw eigen profiel. En aan het einde van de workshop ga je naar huis met de perfecte LinkedIn-kopregel!

Inloop 19.30 uur

Workshop 20.00-22.00 uur

Borrel 22.00-23.00 uur

Locatie: ULO Gorinchem, Zusterstraat 31

aanmelden